IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Atenzia

Atenzia neix el 1992 amb el principal objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit oferim una atenció professional i personalitzada als nostres usuaris de teleassistència, treballant per oferir un servei integral que s'adapti a les necessitats de les persones i incorpori les darreres novetats d'un sector en continu creixement.

A Atenzia volem cuidar de tu i dels teus com portem més de 25 anys cuidant dels més de 140.000 usuaris que han confiat en nosaltres. Per això posem a la teva disposició 13 centres territorials distribuïts arreu del país i més de 600 professionals que conformen un equip humà centrat a oferir un servei proper i personalitzat a cadascun de vosaltres.

Atenzia és alguna cosa més que serveis de teleassistència, és una organització compromesa amb les persones. En aquest sentit comptem amb diferents línies de negoci enfocades a donar cobertura a diferents necessitats de la societat, de les empreses i dels ens públics. Un servei integral en el qual ens esforcem dia a dia.

Ofertes de treball relacionades

Atenzia
València
Oficial d' unitat mòbil

Empresa de teleassistència tant domiciliària com mòbil que dona servei les 24 hores els...

Atenzia
València
Teleoperador/a assistència sociosanitària

Empresa de teleassistència tant domiciliària com mòbil que dona servei les 24 hores els...