IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Administratiu/va - empresa missatgeria

Synergie València

Inscripcions tancades

EL GRUP SYNERGIE, multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels Recursos Humans des de 1969, ofereix serveis globals de Treball Temporal, Selecció, Formació, Consultoria i Outsourcing.

Comptem amb una àmplia xarxa d'oficines distribuïdes a 13 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), al Canadà i a Austràlia. A Espanya, disposa de més 45 delegacions a tot el país. El nostre objectiu és ser presents als principals nuclis econòmics del país.

La nostra missió és contribuir en la importància que té l'ocupació tant per a les empreses com per a les persones, identificant les necessitats canviants del mercat dels nostres clients i oferint solucions de Capital Humà que aportin valor. Som un excel·lent equip de professionals capaços de desenvolupar l'ocupabilitat dels nostres candidats i empleats.

A Synergie la inclusió i la diversitat formen part de la nostra cultura, seleccionam@s als millors candidat@s, en independència de la seva edat, sexe, raça i capacitats, per la qual cosa les nostres ofertes engloben tod@s els col·lectius sense excepció. ¡No t'autodescartes, volem conèixer-te!




Funcions

Des de Synergie estem buscant incorporar un administratiu/va per a una important empresa de missatgeria a València.

Les funcions a desenvolupar són la gestió del telèfon i del correu electrònic, seguiment dels enviaments, atenció al client, etc.

S'ofereix

  • S'ofereix un contracte a jornada completa, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00, i un salari de 8.42 euros bruts l'hora. 
  • En principi, el contracte és de 3 mesos, i la possibilitat d'incorporació a la plantilla de l'empresa.
  • Salari competitiu
  • Possibilitat de desenvolupament professional en una de les empreses més importants del sector.


Requisits

  • Com a requisit cal haver treballat d' 1 a 2 anys en llocs similars, i es valorarà molt positivament estudis en la matèria.
  • A més, busquem una persona amb actitud proactiva, amb ganes d'aprendre i amb iniciativa, amb capacitat per a la planificació.