Últims dies! El termini de presentació de candidatures finalitza el 25 de setembre.

Administratiu/va - empresa missatgeria

Synergie València

EL GRUP SYNERGIE, multinacional francesa especialitzada en la gestió integral dels Recursos Humans des de 1969, ofereix serveis globals de Treball Temporal, Selecció, Formació, Consultoria i Outsourcing.

Comptem amb una àmplia xarxa d'oficines distribuïdes a 13 països europeus (Alemanya, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca i Suïssa), al Canadà i a Austràlia. A Espanya, disposa de més 45 delegacions a tot el país. El nostre objectiu és ser presents als principals nuclis econòmics del país.

La nostra missió és contribuir en la importància que té l'ocupació tant per a les empreses com per a les persones, identificant les necessitats canviants del mercat dels nostres clients i oferint solucions de Capital Humà que aportin valor. Som un excel·lent equip de professionals capaços de desenvolupar l'ocupabilitat dels nostres candidats i empleats.

A Synergie la inclusió i la diversitat formen part de la nostra cultura, seleccionam@s als millors candidat@s, en independència de la seva edat, sexe, raça i capacitats, per la qual cosa les nostres ofertes engloben tod@s els col·lectius sense excepció. ¡No t'autodescartes, volem conèixer-te!
Funcions

Des de Synergie estem buscant incorporar un administratiu/va per a una important empresa de missatgeria a València.

Les funcions a desenvolupar són la gestió del telèfon i del correu electrònic, seguiment dels enviaments, atenció al client, etc.

S'ofereix

  • S'ofereix un contracte a jornada completa, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00, i un salari de 8.42 euros bruts l'hora. 
  • En principi, el contracte és de 3 mesos, i la possibilitat d'incorporació a la plantilla de l'empresa.
  • Salari competitiu
  • Possibilitat de desenvolupament professional en una de les empreses més importants del sector.


Requisits

  • Com a requisit cal haver treballat d' 1 a 2 anys en llocs similars, i es valorarà molt positivament estudis en la matèria.
  • A més, busquem una persona amb actitud proactiva, amb ganes d'aprendre i amb iniciativa, amb capacitat per a la planificació.