IMPORTANT: El termini d'inscripció de noves candidatures ha finalitzat el dilluns 25 a les 23.59h i ja no s'admeten noves candidatures.

Cecotec

A Cecotec som una empresa sòlida especialitzada en el petit electrodomèstic i altres articles de la llar. Busquem solucions intel·ligents i novedoses per adaptar els nostres productes a les necessitats canviants dels usuaris.

Ens dediquem a la fabricació i comercialització d'aplicacions per a la llar enfocades a millorar la vida de les persones. Comptem amb una àmplia gamma de productes: robots aspiradors, robots de cuina, fregidores, parament, descans, fitness i olles programables. Els nostres dissenys faciliten les tasques a la llar perquè gaudeixis del teu temps. Presentem diverses marques especialitzades per a cada gamma de producte.

Des de 1995, treballem per oferir productes de qualitat i confiança adaptats a les necessitats canviants. Comptem amb una àmplia cartera de clients per als quals hem desenvolupat electrodomèstics amb una gran acceptació al mercat. Consolidats en l'àmbit nacional, a Cecotec distribuïm també internacionalment i busquem nous reptes, oportunitats i mercats on poder oferir productes amb un gran valor diferencial.

Mostrem un fort compromís amb la innovació i tots els nostres productes utilitzen tecnologia d'avantguarda. Disposem d'una extensa gamma d'articles dotats de les màximes mesures de seguretat. 

No se ha encontrado ningún resultado